четвер, 7 грудня 2017 р.

З Україною в серці!!!


 6 грудня у Старокропивницькому НВК І-ІІст . був проведений   патріотичний захід "З Україною в серці!!!" Великих зусиль приклали до його підготовки  педагог-організатор Здендяк М.Б. ,хореограф  Корженець Х.А. їм допомагали класні керівники початкових класів та вчителі української мови.                         
    Мета  заходу виховувати в учнів почуття патріотизму, національної гордості, любові до рідного краю; фор мувати переконання у нетлінності духовних скарбів











народу, повагу до символів України, до своїх батьків, української пісні; спонукати  учнів до усвідомлення ними необхідності бути корисними своїй державі.          Земля моя рідна – це моя Україна! Щасливі ми, що народилися і живемо на чудовій, багатій землі. Тут жили наші прадіди. Тут корінь роду українського, що сягає сивої давнини, одвічних добрих традицій.  Тут ми робили свої перші кроки, відкривали навколишній світ. Тут нам уперше забриніли звуки рідної мови, завдяки якій ми усвідомили самих себе. Тут ми навчилися відповідати усмішкою на усмішку, співчуттям на чужий біль.  Ми пишаємося, що  ми – українці, а наша Вітчизна —  Україна,  земля, дорога та мила серцю кожного із нас.



Немає коментарів:

Дописати коментар