неділя, 10 квітня 2016 р.

Тиждень англійської мови


Про підсумки проведення
 тижня англійської мови

      На виконання  річного плану роботи та з метою формування в учнів інтересу до вивчення англійської мови, поглиблення філологічних знань, вироблення вмінь практично застосовувати здобуті знання, а також залучення учнів до участі в позакласних заходах учителя Хомин Н.Р.  та  з метою підвищення мотивації серед учнів до вивчення іноземної (зокрема англійської мови) у школі проводився тиждень іноземних мов English Week «Neznajkos World»(Тиждень англійської мови « У світі Незнайка»). У рамках тижня іноземних мов відбулись наступні заходи:
1. Презентація «The Role of English in Peoples Life» («Роль англ. мови у житті людей»).
2. ABCs (Англійська абетка).—1 клас
3. Інсценування казки «The Turnip» («Ріпка»). – 4, 5
класи
4. «Our Favourite Animals» («Улюблені тваринки») 2, 3 класи
5. «We Love Ukraine» («Ми любимо Україну»).—5, 6 класи
6.Сценка «I Change my Wife» («Міняю жінку»).—9клас
7. English competitions (Англомовні змагання).—5-9 класи
8.Читання репу англ. мовою – 7-9 класи
9. English newspapers and pictures (Визначення кращих стінгазет та малюнків на англ. мові).—1-9 класи
Беручи участь у заходах, учні розвивають свої акторські здібності, удосконалюють навички говоріння, декламації віршів іноземною мовою. А також вони мають можливість поринути в іншомовне середовище, пізнати культуру та традиції країни, мову якої вивчають.
Мета заходу полягала у вихованні інтересу до вивчення англійської мови, у вмінні слухати і поважати один одного, у вмінні виконувати поставлені завдання. Значна роль відводилась вихованню поваги до традицій народів Великобританії та США. Особливе місце належало і Україні. Учні з любов´ю  в серці декламували вірші та співали пісні про Україну англійською мовою.





Fairy-tale « The Turnip»
У позакласному заході взяли участь учні 4 і 5 класів. Вони майстерно вжились у роль казкових героїв. Казочку розпочали віршиками Свищ Я. та Козороз М. Персонажами казки виступили: Луців В.(автор), Дречевич І. (ріпка), Рубель В.(дідусь), Лутчак М.(бабуся), Касій С. (онучка), Полюганич М. (песик), Лутчак С. (котик), Яцишин В.(мишка). Діти старанно виконували свою роль англійською мовою.
В кінці заходу учні заспівали пісеньку.
 










 У рамках тижня проведено такі заходи: • виставку-конкурс стінгазет та малюнків (5—8-мі класи) ;


 • презентацію «Роль англійської мови в житті людей» вчитель Хомин Н.Р.; • АВС англійська абетка (1-4 кл.);  • конкурс учнів 5-8 класів «Брейн-ринг»; • інсценування казки «Ріпка» (4 і 6 кл.) • підбиття підсумків за результатами проведених конкурсів.      Усі заходи в рамках тижня англійської мови проведено  цікаво й змістовно. Учитель творчо підійшла до їх організації та проведення. Під її керівництвом учні виготовили велику кількість ілюстративного матеріалу. Проведенню кожного заходу передувала ретельна підготовка. Діти із задоволенням взяли участь у проведенні конкурсів, змагань, ігор.     Учні 5—8-х класів продемонстрували свою ерудицію та обізнаність у конкурсі «Брейн-ринг». Цікаво й захопливо пройшла гра, де перемогли учні  команда . Викликав захват у дітей  інсценування казки «Ріпка». Учні взяли активну участь у випуску газет з країнознавчої тематики. Цікавою була  презентації та подані на конкурс світлини та малюнки. Підбито підсумки участі учнівських колективів у проведенні тижня та визначено переможців конкурсів.     Найактивнішими під час підготовки й проведення тижня англійської мови були учні 4,5 і 6 класу, класний керівник   Косюта М.О.,Здендяк М.Б.,Здендяк Г.М. На жаль, пасивними виявились учні 9 класу, класний керівник Миськів Л.Л.

Немає коментарів:

Дописати коментар