четвер, 12 травня 2016 р.

Свято Букваря

     12 травня 2016 року класним керівником 1 класу Штереб Оксаною Ярославівною проведено свято “Свято Букваря” у Старокропивницькому НВК І-ІІ ст.






      Цей день для учнів був особливий, адже щороку діти відзначають чимало різних свят, але шкільне свято прощання з Букварем буває в житті людини лише один раз. Бо ж Буквар – це перша книжечка, яку діти прочитали самостійно. Вона відкриває двері у чарівний світ книги, простеляє шлях до знань. Недарма в народі кажуть: “Хто багато читає, той багато знає!”
       Під час свята первачки прощалися з першою й улюбленою книгою – Буквариком, розповідали вірші про вже вивчені літери, співали пісень. Старші учні показували інсценівки. У заході беруть участь усі учні класу. Кожна дитина має свою роль і має костюм (гриба,сороки,їжака,бджоли,крота... і т.д.). П'ятеро дітей виконують рольові пісні:Лисичка - Кухар А.;Ведмідь -Дзюринець А.; Заєць - Здендяк Н.; Солом'яний бичок- Свищ Я.,Чаполота- Нагина А.-В. кРІМ рольових пісень усі учні класу виконали ще 4 пісні: "Про літо","Жабки та комарик","Якщо хочеш бути веселим...","Вчать у школі".

      Усі присутні, а це – батьки, вчителі, дирекція школи, ще раз переконалися, що учні закінчують свій перший рік навчання з величезним багажем знань, який вони натхненно й наполегливо збирали впродовж року разом зі своєю мудрою й турботливою вчителькою Штереб Оксаною Ярославівною.

     З вітальним словом до дітей, вчителів та батьків виступила заступник школи Саламаха Р.Я.

     Привітали також першокласників їх старші друзі – учні 5 та 6 класу, які розповіли учням про книги, що чекають на них наступного року,це Штереб І. (роль Букварика),Демків К.,Кухар С.,Веславська М.

     Свято закінчилося, але спогади про нього назавжди залишаться в серцях маленьких школярів – красивих, розумних, творчих, успішних і талановитих дітей, гідних з честю носити звання  учнів  Старокропивницького НВК  І – ІІ ступенів .

Немає коментарів:

Дописати коментар